Добре дошли в Erotika.bg. Осигуряваме Ви БЕЗПЛАТНА и ДИСКРЕТНА доставка за единичен продукт до офис на ЕКОНТ в категории "Секс играчки" и "Еротично бельо". + БЕЗПЛАТНА и ДИСКРЕТНА доставка до адрес при покупка на повече от един продукти в категории "Секс играчки" и "Еротично бельо". Можете да създавате бързи поръчки, чрез чата в сайта. Ние ще поддържаме най-ниските цени в станата и ще се грижим за вашето удовлетворение. Станете част от нашата общност във Facebook, Youtube и Instagram.

АНАЛНИ РАЗШИРИТЕЛИ

Мнозина считат стандартния секс за скучен и монотонен, затова се опитват да внесат нотка на разнообразие и да засилят удоволствието от секса.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Алчните за страстни телесни удоволствия жени и неуморимите в секса мъже, лишени от комплекси, днес използват разнообразни секс играчки, за да получат нови, наистина фантастични усещания. Голяма популярност сред ценителите на нетривиалното интимно забавление е използването на анални разширители. Можете да закупите такива играчки от секс шоп Erotika.bg на най-ниските цени. Това е пикантно устройство, което ви позволява деликатно да отворите неизследвани врати в сексуалното удоволствие.

Какво представляват аналните разширители?

Аналните разширители изглеждат по съвсем различен начин от познатите секс играчки използвани за проникване. Ще ги познаете по конусовидната им форма. Именно в аналния сфинктер са концентрирани множество нервни окончания, които реагират силно при стимулация. Не бива обаче да практикувате този пикантен секс с импровизирани средства, тъй като нещата могат да се объркат и да изпаднете в неприятни, а понякога и опасни ситуации. Благодарение на постиженията на секс индустрията можете да се сдобиете висококачествени анални расширители от различни видове:

  • анални конусовидни разширители;

  • анални броеници;

  • топчета и вериги;

  • анални бижута;

Метален анален разширител със син диамант- размер M
Метален анален разширител със син диамант- размер M

Интересното е, че такива играчки са еднакво подходящи за жени и мъже. При двата пола използването на анални играчки е силно изживяване + ползи за здравето, доказано от сексолозите.

Видове фалични анални разширители.

Това е широка категория секс играчки с продълговата форма, наподобяващи мъжки полови органи. Аналните стимулатори са механични и електрически. Във втория случай освен формата на продукта получавате и вибриращ масаж. Ако сте начинаещи или просто тествате усещането с анална играчка, ви предлагаме да подберете по малък и изчистен вариант на разширител

 

Анални бижута

Еманципираните двойки, практикуващи ролеви игри, без съмнение използват анални разширители тип бижу, чиято видима част е украсена с ярки цветове, диамантено покритие или разнообразни форми.

Лилав диамантен разширител Butt Plug - размер L с форма на сърце
Лилав диамантен разширител Butt Plug – размер L с форма на сърце

Анални разширители опашка

Струва си да се отбележи, че всички секс играчки, предназначени за поставяне в ануса – включително бижута – имат специална форма. Тази форма няма да позволи на аксесоара да изпадне или случайно да навлезе навътре. И това се отнася за аналните стимулатори от всякакви материали. Опашките са от най-търсените анални играчки. Освен удоволствието от стимулация, те допринасят за един много закачлив вид и са особено подходящо за ролеви игри между партньорите.

Анален разширител Butt Plug с розова опашка
Анален разширител Butt Plug с розова опашка

От какви материали са направени?

За производството на интимни аксесоари от този тип се използват различни материали. Какво е важно да вземете предвид при избора на продукт:

  • Стъкло – материалът е практичен и издръжлив, лесен за почистване и не се деформира от препарати, не абсорбира миризми;

  • Метал – това е най-търсеният вид разширители, заради хладното усещане което носи при използване;

  • Силиконът е популярен със своята кадифена структура и пластичност. Прилага се само с лубриканти на водна основа;

  • PVC гелът се характеризира с променливост на твърдостта и текстурата, бързо приляга по формата на отвора;

  • латексът е много мек на допир, има разтегливи своиства;

  • пластмасата е много твърда и практична, но с годините може да променя свойствата си.

Независимо от материала на производство, всички анални стимуланти трябва да бъдат измивани веднага след употреба. Използвайте само с лубрикант, не правете резки движения, за да избегнете нараняване

Аналните разширители са специализирани играчки за анални отвори, като чрез широката си основа не позволяват дълбоко проникване.