Запознайте се с нашата дейност.

Основна информация

Erotika.bg е онлайн платформа без физически магазин, намираме се в град Стара Загора. Нашата дейност е подбор, организация и доставка на реалистични модели секс кукли в Европа. Работим с доказани и проверени производители. Всеки модел, който предлагаме, е произведен от ТПЕ гел, наричан кибер кожа. Всяка кукла в КАТАЛОГА на магазина може да бъде конфигурирана според вашите индивидуални предпочитания (височина, цвят на очи, цвят на кожа, цвят на нокти и други).

Цени

Цените за нашите секс кукли са гарантирано най-ниските за високото качество на моделите.
Очаквайте скоро възможност за разсрочено плащане.
Активните начини за плащане вижте на тази страница.
За всяко извършено плащате, ще Ви бъде издавана фактура.

Доставка

Доставката до България е включена в цената. Продуктите се доставят с международни куриерски фирми UPS и DHL.
При метод на заплащане “Банков превод”, цената която виждате за продукта е крайна. Включва ДДС, Мито, Доставка до врата Ви.
При метод на заплащане “Наложен платеж” в цената отново са включени ДДС, Мито и Доставка до България. В този случай вашата поръчка ще бъде доставена до наш офис в Стара Загора, а вие трябва да заплатите цената за доставка до ваш адрес.
За двата метода подробно, прочетете на тази страница Плащане и Доставка

Наличности

Моделите, които могат да бъдат доставени на следващия работен ден, може да видите на страницата с налични продукти. Ние Ви предлагаме да изберете модел и да конфигурирате опции за него. Така ще получите гарантирано нова секс кукла. В случай че изберете модел от сайта на BESTLOVESEXDOLL , който липсва в нашия каталог, Ви препоръчваме да се свържете с нас за по-ниска цена.

Гаранции

Личните данни, които ще изискаме от Вас, са единствено необходимите за извършване на доставката, след създадена поръчка (Имена, Адрес за доставка, Телефонен номер, E-mail адрес).

Предлагаме иновативна услуга за българския пазар – доставки на качествени секс кукли директно от производител. Заплащането се извършва по фирмената ни сметка във Fibank, която се визуализира при завършване на поръчка. 
Всички модели, който предлагаме, са от проверени производители. Всяка секс кукла се проверява от отдел “Качествен контрол” преди да бъде изпратена по куриер.
Всички поръчки са успешно приключени. Държим на мнението Ви, затова се радваме, когато го изразявате.
Ще съдействаме за всичко, което Ви е неясно. 
При възникнали проблеми и невъзможност за доставка, сумата ще Ви бъде 100% възстановена.

Имате нужда от допълнителна информация ?

Използвайте чата в сайта, звъннете по телефон или ни пишете по E-mail.

info@erotika.bg