Запознайте се с нашата дейност.

Основна информация

Erotika.bg е онлайн платформа без физически магазин, намираме се в град Стара Загора. Нашата дейност е подбор, организация и доставка на реалистични модели секс кукли в Европа. Работим с доказани и сертифицирани производители. Всеки модел, който предлагаме, е произведен от ТПЕ гел, наричан кибер кожа. Всяка кукла в КАТАЛОГА на магазина може да бъде конфигурирана според вашите индивидуални предпочитания (височина, цвят на очи, цвят на кожа, цвят на нокти и други).

Цени

Цените за нашите секс кукли са гарантирано най-ниските за високото качество на моделите.
Може да се възползвате от услугата разсрочено плащане чрез TBIPay.
За всяко извършено плащате, ще Ви бъде издавана фактура.

Доставка

Доставката до България и до конкретен офис на Speedy е включена в цената. Продуктите се доставят с международни куриерски фирми UPS, DHL, DPD, Kuehne+Nagel.
При метод на заплащане “Банков превод”, цената която виждате за продукта е крайна. Включва ДДС, Мито, Доставка до врата Ви.
При метод на заплащане “Наложен платеж” в цената отново са включени ДДС, Мито и Доставка до България. В този случай вашата поръчка ще бъде доставена до наш офис в Стара Загора, а вие трябва да заплатите цената за доставка до ваш адрес.
За двата метода подробно, прочетете на тази страница Плащане и Доставка

Наличности

Моделите, които могат да бъдат доставени на следващия работен ден, може да видите на страницата с налични продукти. Ние Ви предлагаме да изберете модел и да конфигурирате опции за него. Така ще получите гарантирано нова секс кукла. 

Гаранции

Личните данни, които ще изискаме от Вас, са единствено необходимите за извършване на доставката, след създадена поръчка (Имена, Адрес за доставка, Телефонен номер, E-mail адрес).

Предлагаме иновативна услуга за българския пазар – доставки на качествени секс кукли директно от производител. Заплащането се извършва по фирмената ни сметка, която ще ви бъде изпратена след създадена и уговорена по телефон поръчка.
Всички модели, който доставяме са от сетифицирани производители. Всяка секс кукла се проверява от отдел “Качествен контрол” преди да бъде изпратена по куриер.
Всички поръчки са успешно приключени. Държим на мнението Ви, затова се радваме, когато го изразявате.
Ще съдействаме за това да сте напълно информирани. 
При възникнали проблеми и невъзможност за доставка, заплатената сума ще бъде възстановена на 100% .

Имате нужда от допълнителна информация ?

Използвайте Viber, обадете се по телефон или пишете по E-mail.

info@erotika.bg