Тази информация е валидна само за продукти в категория “Секс кукли”

 

МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ – “БАНКОВ ПРЕВОД”

 

Направете плащането директно през банковата си сметка или в офис на банка.
 
При метод – Банков превод, е необходимо е да заплатите цялата сума за покупката, като в стойноста се включва митнически такси и такси на доставка до адреса Ви.
 
Данните за банковата сметка(IBAN / BIC), ще се визуализират при създаване на поръчка.
 
Ние няма да заявим продукта ви за производство преди да получим сумата по фирмената сметка.
 
Когато извършвате плащането в “Основание за превод” трябва да напишете номера на вашата поръчка.
 
пример: 
 
Основание за превод: “Поръчка  №6712”
 

СТЪПКИ ПРИ ДОСТАВКА – “БАНКОВ ПРЕВОД”

Паричен превод на цялата сума за артикул.

Изготвяне на фактура за превод, като при желание от ваша страна ще ви бъде изпратена /срок – веднага след като бъде завършен превода/.

Създаване поръчка към производител за вашя модел. Получавате извадка като доказателство за направената поръчка към производител с вашите данни – имена, телефон, адрес на доставка /срок – веднага след като бъде завършен превода/.

Изработка на модела ви от производител /срок 2 – 5 работни дни/.

Изпращане на модела ви от производител към ваш адрес, като ще получите от нас E-mail с данни за проследяване на пратката в реално време – номер на поръчка + проследяващ номер /срок на доставка от Китай до ваш адрес в България: 7 – 12 работни дни/.

 

Митнически такси и таксите за транспорт са включени в цената. В срок 7-30 работни дни артикула ще бъде доставен ДО ВАШИЯТ АДРЕС.

В случай, че не получите продукта си в 40 дневен срок, се свървете с нас за да установим причината за забавянето. В случай на провалена доставка, заплатената сума ще ви бъде възстановена на 100% .

 

 

МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ – “НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ”

 

Покупка, чрез наложен платеж ви позволява да заплатите по-голямата част от сумата за вашата покупка при доставка.

При метод – “Наложен платеж” е необходимо да заплатите  30% от крайната цена авансово за, останалите 70 % заплащате на куриер при доставката.

Данните за банковата сметка(IBAN / BIC) ще се визуализират при създаване на поръчка.

Ние няма да заявим продукта ви за производство преди да получим Аванс по фирмената сметка.

Когато извършвате плащането на аванс 30% в “Основание за превод” трябва да напишете номера на вашата поръчка.

пример:

Основание за превод: “Аванс за поръчка №6712”

СТЪПКИ ПРИ ДОСТАВКА – “НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ”

Паричен превод на аванс 20-30%.

Изготвяне на фактура за превод на аванс, като при желание от ваша страна ще ви бъде изпратена /срок – веднага след като бъде завършен превода на аванса/.

Изработка на модела ви от производител /срок 2 – 5 работни дни/.

Изпращане на модела ви от производител към наш офис в град Стара Загора, като ще получите от нас E-mail с данни за проследяване на пратката в реално време – номер на поръчка + проследяващ номер /срок на доставка от Китай до ваш адрес в България: 15 – 30 работни дни/.

Митнически такси и таксите за транспорт до България са включени в цената. В срок 17-35 работни дни артикула ще бъде доставен ДО НАШИЯТ ОФИС.

Получаваме и препращаме артикула към вас по куриерска фирма Speedy /срок 1-2 работни дни/

Получавате артикула си и заплащате останалите 70% от стойността му, като можете да се възползвате от безплатна доставка до офис на Speedy. В срок 18-37 работни дни артикула ще бъде при вас.

В случай, че не получим продукта ви в 40 дневен срок, се свържем с куриер за да установим причината за забавянето. В случай на провалена доставка, заплатената сума ще ви бъде възстановена на 100% .