Тази информация е валидна само за продукти в категория “Секс кукли”

МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ – “БАНКОВ ПРЕВОД”

 

Направете плащането директно през банковата си сметка или в офис на банка.
 
При метод – Банков превод, е необходимо е да заплатите цялата сума за покупката, като в стойноста се включва ДДС, митнически такси и такси на доставка до адреса Ви.
 
Данните за банковата сметка(IBAN / BIC), ще се визуализират при създаване на поръчка.
 
Ние няма да заявим продукта ви за производство преди да получим сумата по фирмената сметка.
 
Когато извършвате плащането в “Основание за превод” трябва да напишете номера на вашата поръчка.
 
пример: 
 
Основание за превод: “Поръчка  №6712”
 

СТЪПКИ ПРИ ДОСТАВКА – “БАНКОВ ПРЕВОД”

Паричен превод на цялата сума за артикул по сметка на ДЖЕЙ ДИ БРАНД ЕООД

Изготвяне на фактура за превод, като при желание от ваша страна ще ви бъде изпратена /срок – веднага след като бъде завършен превода/.

Създаване поръчка към производител за вашя модел. Получавате извадка като доказателство за направената поръчка към производител с вашите данни – имена, телефон, адрес на доставка /срок – веднага след като бъде завършен превода/.

Изработка на модела ви от производител /срок 2 – 5 работни дни/.

Изпращане на модела ви от производител към ваш адрес, като ще получите от нас E-mail с данни за проследяване на пратката в реално време – номер на поръчка + проследяващ номер /срок на доставка от Китай до ваш адрес в България: 7 – 12 работни дни/.

 

ДДС, митнически такси и таксите за транспорт са включени в цената. В срок 9-17 работни дни артикула ще бъде доставен ДО ВАШИЯТ АДРЕС.

В случай, че не получите продукта си в 30 дневен срок, се свървете с нас за да осъществим връзка с куриерската фирма и да уредим проблема. В случай на невъзможност за доставка заплатена от вас сума, ще Ви бъде възстановена на 100% .

МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ – “НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ”

 

Покупка, чрез наложен платеж ви позволява да заплатите по-голямата част от сумата за вашата покупка при доставка.

При метод – “Наложен платеж” е необходимо да заплатите  30% от крайната цена за покупката, останалите 70 % заплащате на куриер при доставката.

Данните за банковата сметка(IBAN / BIC), ще се визуализират при създаване на поръчка.

Ние няма да заявим продукта ви за производство преди да получим капаро по фирмената сметка.

Когато извършвате плащането на  капаро 30% в “Основание за превод” трябва да напишете номера на вашата поръчка.

пример:

Основание за превод: “Капаро за поръчка №6712”

СТЪПКИ ПРИ ДОСТАВКА – “НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ”

Паричен превод на капаро 30% от цялата сума за артикул по сметка на ДЖЕЙ ДИ БРАНД ЕООД.

Изготвяне на фактура за превод на капаро, като при желание от ваша страна ще ви бъде изпратена /срок – веднага след като бъде завършен превода на капарото/.

Създаване поръчка към производител за вашя модел. Получавате извадка като доказателство за направената поръчка към производител /срок – веднага след като бъде завършен превода на капарото/.

Изработка на модела ви от производител /срок 2 – 5 работни дни/.

Изпращане на модела ви от производител към адреса на нашия офис в град Стара Загора, като ще получите от нас E-mail с данни за проследяване на пратката в реално време – номер на поръчка + проследяващ номер /срок на доставка от Китай до ваш адрес в България: 7 – 12 работни дни/.

ДДС, митнически такси и таксите за транспорт до България са включени в цената. В срок 9-17 работни дни артикула ще бъде доставен ДО НАШИЯТ ОФИС.

Получаваме и препращаме артикула Ви към вашия адрес по куриерска фирма Еконт /срок 2-3 работни дни/

Получавате артикула си и заплащате останалите 70% от стойността му + таксата за доставка на ЕКОНТ, която ще бъде в размер 20 – 60 лева.  Също може вземате артикула си чрез лично предаване в град Стара Загора без допълнителни такси. В срок 12-20 работни дни артикула ще бъде при вас.

В случай, че не получим продукта Ви в 30 дневен срок, ще осъществим връзка с куриерската фирма и за да уредим проблема. В случай на невъзможност за доставка заплатеното от вас капаро, ще Ви бъде възстановено на 100% .