GDPR политика за защита на личните данни

Защитата на личните Ви данни е важен фактор за Секс магазин Еротика /Erotika.bg/

1. За данните
Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние ще събираме, пазим, обработваме, споделямe и прехвърляме Ваши лични данни.

2. Какви лични данни събираме
Ние събираме следните лични данни:
2.1 Вашите имена, адреси, данни за фирма
2.2 Email адреси
2.3 IP адреси
2.4 Бисквитки
2.5 Плъгини които ползваме също може да събират лични данни.
2.6 Лични данни от други източници – например от социални приложения Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор или с Вашето съгласие.

3. Съхранение на лични данни
Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.

4. Обработка на лични данни
Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
4.1 Оперираме чрез нашия онлайн магазин
4.2 За бизнес цели като проследяване и анализ на работата на сайта
4.3 С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време
4.4. Използваме лог файлове само за административни цели и подобряване на сайта.

5. Споделяне на лични данни
5.1 Erotika.bg не споделя вашите данни на трети страни по никакъв повод. Анонимността е основен преоритет за нас.

6. Информация за данни събирани от разширения на сайта
За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата:
6.1 Woocommerce
6.2 Google Analytics
6.3 Nextend Social Login
6.4 Tawk.to Live Chat
Данните ноито ни предоставяте чрез чата в сайта се изтриват от сървъра, след като вашата поръчка бъде завършена.

7. Бисквитки
Бисквитките са малки текстови файлове, които се записват в паметта на уеб браузера или устройството, което ползвате за да посетите нашия сайт Erotika.bg. Ние използваме бисквитки, като те се групират в следните категории:
7.1 За опериране на сайта
7.2 За проследяване на работата на сайта

8. Вашите права
Според GDPR – Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право на информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни. Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към “Комисия за защита на личните данни”. За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия email адрес.

9. Връзка с нас
За въпроси относно лични данни, можете да използвате чата в сайта, E-mail адрес или телефонен номер. В случай, че не сте съгласни с условията за събиране на лични данни, следва да не ни предоставяте такива.