Ще се оцвети ли кожата на секс куклата от дрехи?

Кожата на секс куклата е трайна, устойчива на разкъсвания и петна, но не е неразрушима. Трябва да се внимава с тъмни тъкани и стегнати дрехи. Любителите на тъмни дрехи, трябва да ги изперат при по-висока температура, преди да ги облекат на куклата. Най-хубавото облекло за куклите са материите в светли цветове.

Мога ли да преобличам или гримирам куклата ?

Дрехите и перуките на куклата могат да се сменят, може да закупите различни дрехи или перуки и да я използвате за стоята кукла. Също така може да се гримира по ваше желание.

Как да поддържам секс куклата след изполване ?

След използване се прави промивка с дамски вагинален душ на интимните зони, като освен студената вода може да се ползва и топла с анти микробен сапун. Подсушаването се извършва с микрофиърна кърпа и дълга пинсета, за да се достигне навътре в отворите. Куклата позволява и външно измиване с вода. Не е желателно да се ползват продукти съдържащи алкохол. При съхранение ръцете и краката на куклата трябва да бъдат събрани и изпънати за да се предотврати разтягане или износване на TPE кожата.

С какъв лубрикант да използвам секс куклата си ?

Използва се само лубрикант на водна основа и за трита отвора (орален, вагинален, анален).

Може ли да бъде поправена, скъсана кожа на секс куклата?

Да, от нас можете да поръчате оригинално ТПЕ лепило на призводител, с помощта на което да поправите скъсания участък до невидим, както в това видео . Такова лепило можем на доставим след заявка.